Beursnieuws Schweisstec 2017: Akku-stiftlasmachine met tot 200V laadstroom.

(7.11.2017) Onze nieuwe Akku-stiftlasmachines LBS-Accu 50, LBS-Accu 75 en LBS-Accu 90 zijn speciaal voor het stiftlassen dmv condensatorontlading met tot 200V laadstroom.

De apparaten bieden 75% meer capaciteit als de concurrentie-machines en maakt proceszeker lassen van M8 RVS bouten mogelijk. Voor stalen bouten is het zelfs mogelijk tot M10 te lassen.

Alle drie de apparaten kunnen optioneel gebruikt worden met ons PHM-1A (lift)pistool zodat ook aluminium en Messing stiften gelast kunnen worden.

De Akku maakt mobiele werking zonder stroomaansluiting mogelijk. De geïntegreerde akku bied een zeer hoge capaciteit. Met een levensduur van ca 1000 laadcycli gaat hij zeer lang mee. Alternatief kan het apparaat (bv bij een lege akku) ook aan netstroom gebruikt worden.

De nieuwe machines zijn zeer licht en zeer kompakt (195x302x270 mm). Het eenvoudige gebruik en de hoge laskwaliteit zijn overtuigend. Door de elektronisch geregelde inverterlaadprint worden zeer korte oplaadtijden en daarmee hoge lassnelheden bereikt. De robuuste bouw garandeert een hoge betrouwbaarheid en een hoge inschakelduur. Alle funkties worden overzichtelijk weergegeven op een hoogwaardig LCD display. De laadspanning is traploos instelbaar op de voorzijde.

De serie LBS Akku wordt geïntroduceerd op de Beurs Schweisstec (7-10 November in Stuttgart)

Verdere informatie vindt u hier.