Standort Witten
Standort Gevelsberg
Standort Dachau

AMADA MIYACHI Europe Corporation is onderdeel van de Amada Groep en biedt de beste technologieën met een lange traditie als marktleider in micro-verbinding, ook bekend als PECO, UNITEK en EAPRO.

Amada Miyachi Europe is de marktleider in ontwikkeling, constructie en service van machines en onderdelen voor Laserlassen, Lasermarkeren, Weerstandslassen, Hot Bar Bonding en Solderen, Boutlasmachines, Doseerapparaten en klantspecifieke systemen.

Meer dan 50 jaar ervaring en expertise in verbindingstechnieken wordt vertaald in opdrachten van applicatieonderzoek tot turn-key oplevering van complete machines en wordt gedeeld met klanten over de gehele wereld.

Op www.amadamiyachieurope.com vindt u uitgebreide informatie over ons bedrijf.
Lees ook ons laatste persberichten voor meer achtergrondinformatie over Amada Miyachi Europe BV.

Op al onze transacties zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.

Amada Miyachi Europe is gevestigd in Helmond (Nederland) en in Puchheim (Duitsland) met ultramoderne installaties voor de ontwikkeling, productie en service-oplossingen geboden aan ons Europese klantenbestand. Als wereldwijde speler heeft Amada Miyachi Europe tevens vijf verkoopkantoren, gevestigd in Derby (Groot-Brittanië), Boedapest (Hongarije), Turijn (Italië), Parijs (Frankrijk) en Praag (Tsjechië).

De vestigingen van Amada Miyachi Europe in Puchheim, Duitsland en Helmond, Nederland zijn ISO 9001:2008 gecertificeerd.

Mocht u meer willen weten over Amada Miyachi Europe – u vindt uw antwoorden op deze website of u kunt contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Amada Miyachi Europe Bedrijfsfilosofie

Uitdaging, Creativiteit en Commitment vormen de “Spirit of Innovation”, de geest van vernieuwing.

Amada Miyachi Europe maakt gebruik van maximale hulpbronnen en de meest geavanceerde technologiëen om klanten te voorzien van producten en diensten die de beste kwaliteit, betaalbaarheid, rendement, functionaliteit en leverbaarheid bieden. De werknemers van Amada Miyachi Europe dragen bij tot het succes van de onderneming en vormen een bron van kracht. We werken hard om ons teamwork in de hele organisatie te bevorderen. Amada Miyachi Europe  waardeert klanten, werknemers en leveranciers. We streven naar voortdurende verbetering van methodes, kwaliteit en technologie om te zorgen voor volledige tevredenheid van de klant.