Legal Notice

Uitgegeven door:
AMADA MIYACHI EUROPE GmbH
Lindberghstraße 1
DE-82178 Puchheim
Tel.: +49 - (0) 89 - 83 94 03 - 0
Fax: +49 - (0) 89 - 83 94 03 - 10
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bedrijfsdirecteuren: Takashi Fujimoto, David Fawcett
Volledige commerciële procuratie: Jörg Kundrat, Stefan Redlinger

Register Kamer van Koophandel: München HRB 131 361
BTW nr.: DE 812 962 726

Gegevensbescherming

Persoonlijke gegevens die u ons geeft via de website – bijvoorbeeld via verzoeken om informatie of downloads – zullen uiteraard vertrouwelijk behandeld worden. Door zulke informatie te overleggen verklaart u uw toestemming, dat uw gegevens worden geregistreerd in ons computersysteem voor behandeling in overeenstemming met de Duitse Federale Wet betreffende de Gegevensbescherming [Bundesdatenschutzgesetz]. De gebruiker zal zulke gegevens op een geheel vrijwillige basis verschaffen. Het gebruik van alle diensten aangeboden zonder zulke informatie te verschaffen en/of door het verschaffen van anonieme informatie of een schuilnaam is ook toegestaan.

Gebruik van "cookies"

Onze website gebruikt geen cookies.

Afwijzing van aansprakelijkheid

We streven om de juistheid van de informatie te waarborgen, dat deze volledig bijgewerkt en compleet is en we hebben zorgvuldigheid betracht bij de vervaardiging van de inhoud van de website. We kunnen geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor de geboden informatie. Geen contractuele relatie zal tot stand worden gebracht door het gebruik van deze website. Gebruikers zullen deze website op hun eigen risico gebruiken. We sluiten uitdrukkelijk alle aansprakelijkheid voor schade, met inbegrip van indirecte schade, uit, die op enigerlei manier verbonden is met u toegang tot de AMADA MIYACHI EUROPE website. Dit geldt met name voor schade, die ontstaan is als gevolg van virussen op computers of op uw IT-systeem of als gevolg van uw op vertrouwen gebaseerde informatie op deze website met inbegrip van verbonden websites of informatie van derden die kan worden verkregen via de website. Wij zullen geen enkele elke aansprakelijkheid aanvaarden voor de inhoud van de externe gekoppelde pagina's, met inbegrip van links, die doorverbinden op deze pagina's. We hebben geen enkele invloed op de inhoud van deze pagina's. Zij geven de mening van AMADA MIYACHI EUROPE niet weer. Wij behouden uitdrukkelijk het recht voor, zonder het geven van een afzonderlijke mededeling hiervoor, delen van de pagina's of de hele dienst te wijzigen, aan te vullen of te schrappen, of publicatie van de pagina's of de hele dienst tijdelijk of permanent te stoppen.

Auteursrecht

Teksten, beelden, grafieken, geluid en video en hun opstelling zijn beschermd door de wetten inzake het auteursrecht en andere beschermde rechten. De vermenigvuldiging, wijziging, uitzending of publicatie van delen van of van de gehele inhoud van deze website in welke vorm dan ook, is verboden, tenzij het is voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden. In het bijzonder, waar het downloaden van informatie en gegevens uitdrukkelijk wordt aangeboden, zal de vermenigvuldiging van dergelijke informatie en gegevens worden toegestaan voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden.

Alle onderscheidende etiketten, die de inhoud zijn van deze website (beschermde merken, zoals logo's en zakelijke namen) zijn het eigendom van AMADA MIYACHI EUROPE GmbH of derden en mogen niet gebruikt, blijvend gedownload, gekopieerd of verspreid worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.